Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, μετά την αγορά σας θα λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail και την απόδειξή σας στο πακέτο.

  • ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στο τόπο που μας έχετε υποδείξει με χρέωση αντικαταβολής 4,50€.
Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ACS Courier που σας παραδίδει την παραγγελία.

  • ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και πραγματοποιείτε τη συναλλαγή σας.

  • ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί  η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Στο πεδίο της αιτιολογίας αναγράψτε τον αριθμό της παραγγελίας σας. Αφού κάνετε την κατάθεση, για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής συναλλαγής στο email: info@cherryblossom.gr ή καλέστε μας να μας πείτε τον αριθμό συναλλαγής στο 2510-230515.

Η παραγγελία σας θα σταλεί όταν εμφανιστεί η συναλλαγή στον λογαριασμό μας. Η κατάθεση του ποσού προς πληρωμή μπορεί να γίνει εντός 3 ημερών στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Πέραν των 3 ημερών και χωρίς προειδοποίηση η παραγγελία ακυρώνεται.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR 34011 0763 0000 0763 4002 6954
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: NTOYMANH MΑΡΙΑ
       

You may also like..