Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 
 
Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική ή την ACS COURIER, σε όλη την Ελλάδα.
  • ​Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής
  • Απλή Αποστολή: 3,80€ για την απλή αποστολή μέχρι 2 κιλά, για όλη την Ελλάδα. Κάθε επιπλέον κιλό συνοδεύεται από 0,70€ επιπλέον χρέωση.
  • Αντικαταβολή: 4,50€ για όλη την Ελλάδα. Κάθε επιπλέον κιλό συνοδεύεται από 1,50€ επιπλέον χρέωση.

Για αγορές άνω των 70€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Για αγορές σε προϊόντα με έκπτωση τα ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά είναι 90€.

 
Γενικές πληροφορίες: 
Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της. Σε περίπτωση έλλειψης stock, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Για προϊόντα που είναι διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται με βάση την περιοχή* στην οποία γίνεται η παράδοση.
Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00.
 
*  κατά περίπτωση 1-2 επιπλέον ημέρες για παραδόσεις στα νησιά, απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές
 *  Σε περιόδους προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος επεξεργασίας και παράδοσης των παραγγελιών προσαρμόζεται με βάση τον όγκο τους – Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις – Τηρείται πάντα σειρά προτεραιότητας
 
 

 

Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν παραγγελίες που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier – Γενική Ταχυδρομική/Kronos Express) ενημέρωση και έτσι οι παραγγελίες επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά με εξόφληση μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό.