Δεν σας ταιριάζει αυτό που παραλάβατε?

Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν εντός προθεσμίας 10 ημερών από την ημερομηνία που εσείς ή τρίτο άτομο -το οποίο μας υποδείξατε- παρέλαβε το δέμα.

Για την πραγματοποίηση της επιστροφής είναι απαραίτητο το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές επισημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη της παραγγελίας και το ειδικό έντυπο επιστροφής.  Έχετε επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αλλαγή με το ίδιο ή με άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.  

Κάντε την αλλαγή σας με το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες των ΑCS Courier και Γενική Ταχυδρομική, με δωρεάν έξοδα αποστολής αν επιστρέψετε το προϊόν την ίδια ημέρα, σε περίπτωση επιστροφής εντός των 10 ημερών υπάρχει επιβάρυνση 4,50€ .

Σε περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε άλλη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε τη στιγμή της αποστολής του δέματος στη μεταφορική εταιρεία που επιλέξατε.  

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας πριν την επιστροφή του προϊόντος είτε στο e-mail info@cherryblossom.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2510-230515 .

Το δέμα σας μέσα πρέπει να περιέχει:

α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε,

β. το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που παραλάβατε, συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες,

γ. την απόδειξη του προϊόντος.   

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας εντός 2 ωρών από την ολοκλήρωσή της καλώντας μας στο 2510-230515 ή με e-mail στο info@cherryblossom.gr.

Μετά το πέρας των 2 ωρών μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά και θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε, αναλόγως του σταδίου που βρίσκεται η παραγγελία σας.